Graszoden kopen in Eemnes
Rietgedekte boerderijen, de Gooise schaapskudde en glooiende heidevelden kenmerken vandaag de dag Eemnes en de nabije regio. Door deze prachtige omgeving werden kunstenaars als Mauve en Mondriaan van oudsher geïnspireerd door deze regio. In vele musea zijn daarom ook de mooiste kunstwerken terug te vinden, die hier zijn gevormd. Eemnes is tegenwoordig erg geliefd bij ondernemers, beroemdheden en andere succesvolle inwoners. Maakt u een wandeling door de historische dorpskern, dan komt u al snel fraaie boetiekjes tegen en u kunt genieten van gastvrije horeca. In Eemnes is het allemaal te vinden.
Graszoden kopen zorgt ervoor dat uw gras net zo groen is als bij de buurman
Als u een eigen woning heeft in Eemnes, dan kan het zomaar zo zijn dat u trots eigenaar bent van een stijlvolle en vrijstaande woning. Hierdoor is uw smaak voor het interieur op en top verfijnd. Heeft u ook al een keer goed naar uw voor- en achtertuin gekeken? Door graszoden te kopen bij de teler, zorgt u er altijd voor dat uw gazon net zo groen is als die van de buurman. De graszoden van Graszodenkopen.nl koopt u echtstreeks bij de teler. Hierdoor haalt u een uitmuntende kwaliteit in huis.
Maak een wandeling over de Blaricummer- en Tafelberg heide
De Blaricummer- en Tafelberg heide is de perfecte locatie om inspiratie voor uw graszoden op te doen, voordat u deze gaat kopen. Beide gebieden zijn werkelijk waar prachtig en u kunt hier prima de hele dag vertoeven. Het gebied bestaat uit onder meer heide, bos en oud akkergebied. Tijdens de wandeling kan het zomaar zo zijn dat u langs de schaapskooi en Schotse Hooglandrunderen komt. Ook behoort de 36,4 meter hoge Tafelberg tot een van de hoogtepunten van uw wandeling. Deze route heeft een lengte van acht kilometer, wat betekent dat het voor de beginnende wandelaar en de ervaren wandelaar goed is te doen.
Maak de mooiste foto’s van 17e-eeuwse stillevens
Niet ver van Eemnes kunt u de prachtige Nederlandse historie bekijken. Dit betekent dat u de mooiste 17e-eeuwse stillevens kunt fotograferen. U stapt in een landschap dat bestaat uit sprookjesachtige platanen witte bruggetjes en tulpenbomen. Breng ook zeker een bezoek aan de aangelegde tuinen met koetshuizen en theekoepels, waar u maar al te goed kunt zien wat graszoden kopen voor uw tuin kan betekenen.
Klantervaringen in Eemnes
“Top service!”
Al bij de offerte goed ingelicht en te woord gestaan. Ondergrond was bij mij het grootste probleem. Met extra teelaarde opgelost. Gras is binnen een week gelegd. Harde werkers, goed tussendoor overleg en zeer netjes achtergelaten. Nu hopen dat het zo de komende jaren blijft.
Stefan - Blaricum - 2020-04-07
“Top”
Mooi vers gras. Netjes geleverd en geen scheuren te bekennen.
Walter - Bunschoten - 2020-07-12
Graszoden bezorgen Eemnes
Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.
Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.
- Bezorging in Eemnes en omstreken, met track en trace.
- Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
- Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
- Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
- Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
- Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
- Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
- Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.
De juiste graszoden kiezen voor Eemnes
Veelgestelde vragen in Eemnes
De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag.
De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.
Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.
De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.
In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.
Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.
Graszoden leggen voorafgaand aan kou
Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.
Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?
Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.
Kun je in oktober nog graszoden leggen?
Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.
Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.
Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.