Graszoden kopen in Nieuw-vennep
Wist u dat wij veel klanten in Nieuw-Vennep hebben geholpen met het bezorgen en leggen van graszoden en –matten? Heeft u ook plannen om uw tuin op te knappen of een gazon aan te leggen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag uit de brand. Ons vaste klantenbestand uit Nieuw-Vennep bestaat uit de wijken Getsewoud-Noord, Linquenda, West en Welgelegen. Woont u in een andere wijk? Wij helpen u natuurlijk ook graag! Meer informatie vindt u onder aan deze pagina.
Nieuwbouw Nieuw-Vennep
Nieuwbouwwijk Margaretha’s Hoeve
De woningen in nieuwbouwwijk Margaretha’s Hoeve krijgen het karakter van een boerderij. En wat past er nou beter bij een boerderij dan het buitenleven? Daarom ligt de focus in deze wijk ook op het leven buiten. Het gezamenlijke erf wordt ingericht op een parkachtige manier. Samen met een moestuin en boomgaard maakt deze wijk compleet tot een groene omgeving. De woningen beschikken over ruime tuinen die u naar uw eigen wens kunt maken. Ook uw droomtuin realiseren? Wij helpen u graag.
Nieuwbouwproject Westerdreefkwartier
Tussen de Westerdreef en de Venneperweg komt het Westerdreefkwartier: een nieuwe, groene wijk waar u het beste van twee werelden vinden: een natuurlijke omgeving, maar u vindt ook het centrum van Nieuw-Vennep op korte afstand. De tuinen zijn ruim, maar dat is niet het enige: de wijk heeft een eigen binnentuin waar u heerlijk kunt ontspannen op de dagen dat u daar behoefte aan heeft.
Natuur rondom Nieuw-Vennep
De Venneperhout
De Venneperhout is een vrij jong natuurgebied, maar dat betekent niet dat er weinig natuur te ontdekken valt. Er zijn hier verschillende boom- en plantensoorten te vinden en ook is het gebied rijk aan dieren, zoals roofvogels en soms zelfs vossen. U kunt hier fijn met de hond wandelen. Wilt u een pauze van al het wandelen? Dan kunt u op de hoek van de IJweg-Getsewoutweg bij een populaire lunch- en dinerrestaurant heerlijk eten.
Haarlemmermeerse Bos
Het Haarlemmermeerse Bos is 114 hectare groot rondom de recreatieplas wat ten noordwesten van Hoofddorp ligt. Ook Nieuw-Vennepers komen hier graag. Het natuurgebied is erg populair, omdat iedereen er wel iets kan doen wat hij of zij leuk vindt. Denk aan wandelen, zwemmen, paardrijden, sportvissen, surfen, fietsen, bootcampen en ontspannen. Zwemmers kunnen hun hart ophalen in twee wateren: de Spartelvijver en het Zuidstrand. Wandelaars hebben de keuze uit twee paden: het bomenpad en het insectenpad. Op het laatstgenoemde pad is de kans zeer aanwezig om in de zomermaanden veel dieren te zien. Het Haarlemmermeerse Bos: aan één dag heb je niet genoeg!
Klantervaringen in Nieuw-vennep
“Fantastisch”
Na dagen van omspitten en geploeter om drie kuub aarde te storten heb ik graszoden besteld. De volgende dag werden deze geleverd en zie (foto).....binnen een uur een geheel nieuw gazon. Blijheid alom.
Aat - Nieuw Beijerland - 2020-06-19
“Snel makkelijk en goed ”
Goed opgezet ivm Corona goede vakmensen en begeleiding voor je vragen
Henk - Nieuw Buinen - 2020-06-07
Graszoden bezorgen Nieuw-vennep
Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.
Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.
- Bezorging in Nieuw-vennep en omstreken, met track en trace.
- Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
- Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
- Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
- Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
- Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
- Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
- Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.
De juiste graszoden kiezen voor Nieuw-vennep
Veelgestelde vragen in Nieuw-vennep
De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag.
De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.
Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.
De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.
In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.
Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.
Graszoden leggen voorafgaand aan kou
Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.
Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?
Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.
Kun je in oktober nog graszoden leggen?
Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.
Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.
Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.